Renault Trafic | Autovehicule pentru afacerea ta | Darex Auto
[rev_slider alias="renault-trafic"][/rev_slider]

Design practic

O autoutilitară robustă și dinamică pentru activități zilnice

Linii elegante, grilă cu finisaj cromat, faruri cu tehnologie LED, semnătură luminoasă C-Shape și proiectoare de ceață cu funcție dublă.

Designul frontal al Noului TRAFIC reflectă caracterul modern și dinamic al acestui partener de încredere în activitatea ta zilnică.

 

Noul Renault TRAFIC - Date tehnice

Profil, dimensiuni, masă: descoperă toate variantele Noului TRAFIC

FURGON

Descarca Brosura

Daca doresti mai multe informatii despre acest model descarca brosura de mai jos:
Descarca Brosura
CABINĂ DUBLĂ

Descarca Brosura

Daca doresti mai multe informatii despre acest model descarca brosura de mai jos:
Descarca Brosura

O nouă motorizare

Mai multă putere, consum mai mic!

Un nou motor diesel

Noul motor Diesel de 2.000 cm3 din a 5-a generație încorporează cele mai avansate tehnologii, pe baza cărora este capabil să dezvolte mai multă putere (+ 25 cp) și un cuplu motor superior (+40 Nm), totodată beneficiind de un nivel redus al consumului și emisiilor de CO₂. 

Combinația ideală între plăcerea de a conduce și un consum de carburant redus.

AdBlue®

AdBlue® permite reducerea semnificativă a emisiilor poluante, fără a sacrifica puterea motorului. Rezervorul pentru aditiv de 20 de litri este simplu de umplut, fiind prevăzut cu un capac de acces în zona de alimentare, în dreapta portierei șoferului. Este simplu și economic și poți să îl umpli la orice stație de alimentare.

Stop & Start

Acest sistem contribuie la reducerea consumului de carburant și a emisiilor poluante. Tehnologia Stop & Start oprește motorul în timpul staționărilor temporare (blocaje de trafic, semafor etc.) și îl repornește automat de îndată ce cuplezi o treaptă de viteză.

Extended Grip

Conduci adesea pe drumuri dificile? Tehnologia inovatoare Extended Grip face parte din dotările standard ale întregii game de modele TRAFIC. Acest sistem antiderapare asigură un nivel optim de aderență.

Cum funcționează? –  În momentul în care apare un derapaj, sistemul depistează instantaneu acest lucru. Spre deosebire de sistemele antiderapare clasice, acesta nu reduce puterea motorului. În schimb, permite anvelopei să patineze pentru a înlătura zăpada, noroiul sau nisipul, până când se reface contactul cu suprafața de rulare și viteza se normalizează.

În tot acest timp, deții controlul total asupra puterii motorului prin pedala de
accelerație.

Sistem de asistență la pornirea din rampă

Grație sistemului de asistență la pornirea din rampă, poți demara fără probleme chiar și la înclinații mai mari de 10%.

Cum funcționează?

Autovehiculul este imobilizat automat timp de 2 secunde, suficient pentru a acționa accelerația și a demara în siguranță. 

Descoperă echipamentele noului TRAFIC

Echipamente

Aer condiționat

Alege temperatura potrivită! Climatizarea automată  sau manuală îți permite să te bucuri de confortul termic optim.

Cardul „Mâini libere”

Accesul în autovehicul și pornirea sunt mai simple ca oricând. Nu trebuie decât să ai la tine cardul „Mâini libere” și să apeși pe mânerul portierei sau butonul Start.*

„Nu mă mai chinui să caut cheile mașinii când am mâinile ocupate. Nu aș mai putea fără cardul Mâini Libere.”

Limitator de viteză și pilot automat

Pentru mai mult confort în fiecare călătorie, poți selecta o viteză maximă de deplasare, folosind funcția limitator de viteză, sau o viteză constantă, folosind funcția pilot automat. Comenzile de pe volan permit activarea sau dezactivarea acestor sisteme, precum și selectarea vitezei de deplasare.*

Stație de andocare pentru laptop

Mașina ta este un veritabil birou mobil! Dacă este necesar, poți opri și poți folosi laptopul, care are propriul spațiu de depozitare în spatele scaunului din mijloc, sau poți folosi planșa de scris.*

 „Locul ideal pentru a avea la îndemână laptopul și a economisi timp când sunt pe drum.”

Spații de depozitare în cabină cu o capacitate totală de 90 de litri

Noul TRAFIC dispune de 14 compartimente de depozitare și o unitate specială de 54 de litri pentru obiecte voluminoase. Toate lucrurile decare ai nevoie sunt la îndemână și bine organizate.*

Inele de ancorare

Pentru o mai bună organizare și pentru mai multă siguranță la transport, putem echipa Noul TRAFIC cu până la 18 inele de ancorare.

„Datorită faptului că pot ancora încărcătura, nu mai am surprize neplăcute când ajung la destinație!”

Trapă pentru obiecte lungi

Cele două trape sunt situate pe panoul despărțitor, sub locul pasagerului din față, și adaugă 1,21 m la lungimea de transport obișnuită. Astfel, vei putea transporta obiecte cu o lungime record, de 4,15 m, protejându-le împotriva furtului sau deteriorării.*

„Grației acestui sistem cu trapă, nu a fost nevoie să optez pentru un autovehicul  mai voluminos! În plus, încărcătura este protejată și transportată în siguranță.”

Cârlig de asigurare a ușii posterioare din stânga

Dacă transporți o încărcătură ce necesită menținerea ușii posterioare din dreapta deschisă,  cârligul de fixare a ușii posterioare din stânga  ajută la asigurarea restului mărfii.*
  • Senzori de parcare față/spate și cameră retrovizoare
  • Oglinzi laterale asferice duble și oglindă pentru unghiul mort
  • Faruri realizate integral cu leduri și proiectoare de ceață cu funcție dublă (proiectoare de ceață și funcție de adaptare la viraj)
  • Sistem electronic de control al stabilităţii
  • Senzori de monitorizare a presiunii în pneuri
  • Ecrane tactile
  • Aplicația pentru mobil R&Go
  • Renault EASY CONNECT

Iți dorești Renault TRAFIC pentru afacerea ta?Prin abonarea la newsletter sunt de acord cu Politica de confidentialitate.