Noul Renault CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid | Darex Auto

Noul Renault

CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid

Datorită grupului motopropulsor hibrid reîncărcabil, poți conduce Noul CAPTUR în modul electric în timpul săptămânii, încărcându-l zilnic, și în modul hibrid în timpul călătoriilor mai lungi! Nu este necesar niciun compromis.

de la 29.270 €

CAPTUR oferă propulsie electrică, oricând dorești!

CAPTUR E-TECH: Un model hibrid reîncărcabil!

Plăcerea de a conduce redefinită

Un model hibrid la fel de agil ca unul electric? Aceasta este garanția oferită de Noul model CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid. Vehiculul pornește la fel de silențios și accelerează la fel de rapid ca unul complet electric, oferind un confort maxim.

Adaptat tuturor stilurilor de viață!

Bucură-te de libertatea de a alege, cu Noul CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid. Cu ajutorul grupului motopropulsor hibrid, poți parcurge aproape 65 km în oraș, în modul electric, și poți utiliza modul hibrid în timpul ieșirilor din weekend. O soluție pentru fiecare tip de călătorie!

Propulsie electrică pentru Noul CAPTUR

Pornește la drum fără griji, datorită experienței de peste 10 ani acumulate cu ajutorul modelelor electrice Renault Electric! Beneficiază de o soluție de mobilitate fără emisii de noxe și de un consum mai redus de combustibil, datorită unei cutii de viteze inovatoare și tehnologiei de recuperare a energiei, inspirată direct din lumea Formulei 1!Prin abonarea la newsletter sunt de acord cu Politica de confidentialitate.