Nissan JUKE | SUV de mici dimensiuni | Darex Auto

CROSSOVER-UL COUPÉ

ÎNCEPE TRANSFORMAREA

NOUL NISSAN JUKE

UN TREND-SETTER PRIN DEFINIŢIE

Încă de la prima versiune, Nissan JUKE a revoluţionat prin designul nonconformist și stilul unic. Însă, acum, noul Nissan JUKE este pregătit încă o dată să impună un nou standard în segmentul crossover-elor compacte.

O SILUETĂ COUPE SEDUCĂTOARE

Linii distinctive, lumini inteligente, design impunător, jante de aliaj de 19″” și un plafon cu accente sportive. Te fascinează prin aerodinamica sporită pentru un consum optimizat și ținuta elegantă. Călătoriile sunt mai plăcute ca niciodată!

Design iconic pentru blocul optic spate

Farurile LED spate cu design “Bumerang” subliniază noua identitate luminoasă Nissan. Luminile LED te fac mai vizibil în trafic și conferă totodată un plus de eleganță și stil. Eleron spate, nu numai că adaugă un plus de personalitate, dar îmbunătățește și aerodinamica noului Nissan JUKE.

NOUA SEMNĂTURĂ LUMINOASĂ NISSAN

Este adevărat! Un design unic pe care doar noul JUKE putea să îl surprindă. Luminile LED se apropie foarte mult de lumina naturală, sporind vizibilitatea pentru șofer.

Spațiul tău personal

Designul revoluționar al noului Nissan JUKE se reflectă și la interior unde regăsim influența și atmosfera unui cockpit. De la finisaje de înaltă calitate până la comenzile intuitive, noul Nissan JUKE pune în centrul aventurii performanța. Tehnologia avansată îţi este la îndemână. Difuzoarele integrate în tetiere și sistemul audio transformă incinta într-o sală de concert. Scaunele sport care urmăresc linia corpului te țin în siguranță. Și, desigur, este atât de spațios, de aerisit și oferă maximă vizibilitate!

Tot ce ai nevoie la dispoziția ta

Tehnologie la comanda ta. Noul Nissan JUKE este echipat cu un ecran tactil de 8″”, un adevarat hub de comunicare care te ține informat, în control și conectat cu lumea înconjurătoare.

 

Chiar sub ochii tăi

Concentrat la călătorie. Cu Advanced Drive-Assist Display toate informațiile de care ai nevoie, inclusiv computerul de bord, navigația, comenzile audio și multe altele se află într-un singur loc, ușor de accesat și de urmărit, pentru a nu te împiedica să fii atent la drum.

TOATE VERSIUNILE JUKE - GĂSEȘTE SUV-UL COMPACT PENTRU TINE

VISIA

de la 17.200 € (TVA Inclus)

 • Faruri full LED
 • Aer condiționat cu reglare manuală
 • Scaune faţă sport stil monoform
 • Sistem inteligent de frânare de urgență
 • Intervenţie la părăsirea benzii de rulare
 • Recunoașterea indicatoarelor rutiere

ACENTA

de la 19.900 € (TVA Inclus)

 • Jante de 17″ din aliaj
 • Proiectoare de ceață cu LED
 • Geamuri laterale spate şi lunetă negre
 • Sistem audio cu ecran de 8″ touchscreen
 • Aer condiţionat automat
 • Cameră de luat vederi spate

N-CONNECTA

de la 21.380 € (TVA Inclus)

 • Comutator selectare mod de conducere (Eco, Normal, Sport)
 • Frână de mână electronică
 • Cheie inteligentă + Buton Stop&Start motor
 • Parbriz încălzit
 • Sistem multifuncţional NissanConnect 8″
 • Senzori de parcare față

N-DESIGN

de la 24.059 € (TVA Inclus)

 • Caroserie în 2 tonuri
 • Pachet personalizare exterioară
 • Jante de 19″ din aliaj Akari negre cu prelucrare Dimond Cut
 • Pachet interior personalizat
 • Sistem BOSE® Personal integrat în tetierele şoferului şi pasagerului faţă
 • Monitor cu vedere 360°

TEKNA

de la 22.790 € (TVA Inclus)

 • Jante 19″ din aliaj
 • Sistem BOSE® Personal integrat în tetierele şoferului şi pasagerului față
 • Monitor cu vedere 360°
 • Sistem de detectare a obiectelor în mişcare
 • Cruise Control Inteligent
 • Alertă trafic prin spatele vehiculului
INTEGRARE INTELIGENTĂ

MEREU CONECTAT LA LUMEA TA

Stilul tău de viață este dinamic, 24/7. Noul Nissan JUKE este echipat să țină pasul cu tine. NissanConnect folosește cele mai noi tehnologii și aplicații precum Apple CarPlay, Google Home și chiar Wi-Fi pentru a te ține permanent informat și a-ți asigura un plus de confort. Integrarea inteligentă te menține conectat de lumea din jurul tău indiferent de viteza cu care se întâmplă  totul.

Conectivitate

Imaginează-ți că ai urcat în noul tău Juke și muzica preferată este selectată, navigația este pregătită și mesajele sunt gata pentru a fi citite. Acesta este noul mod de a rămâne permanent conectat. Apple CarPlay sau Android Auto conectează smartphone-ul tău la drum pentru o călătorie mai sigură și mai plăcută. Noul Nissan JUKE poate performa inclusiv ca hotspot Wi-Fi, pemițându-ți să fii conectat și la alte dispozitive.

Servicii NissanConnect

Smartphone-ul întâlnește mașina inteligentă. Cu NissanConnect ești în control și ai acces facil și la aplicațiile favorite. Opțiunile sunt nenumărate. De la apelul automat de urgență în caz de accident până la controlul de la distanță a mașinii. Ai uitat unde ai parcat? Poți opri claxonul sau închide luminile de orinde te-ai afla. Sau poți folosi opțiunea de localizare a mașinii. Sau poți conecta noul tău Nissan JUKE prin Google Home.

SISTEME AVANSATE DE SIGURANȚĂ ȘI ASISTENȚĂ LA CONDUS

NISSAN INTELLIGENT MOBILITY

În orice activitate cotidiană este plăcut și confortabil să ai ajutor. De la recunoșterea semnelor rutiere, la semnalizarea mașinilor din unghiul mort, până la atenționarea în cazul bicicliștilor sau a pietonilor care pot apărea pe neașteptate în drumul tău, te poți baza pe noul Nissan JUKE

PARCHEAZĂ CA UN PROFESIONIST

MONITOR INTELLIGENT AROUND VIEW

Te simți incomodat de spațiile de parcare prea înguste? Tehnologia Around View Monitor dispune de un sistem de camere video ce oferă o vizibilitate panoramică 360° a mașinii tale, cu focalizare selectabilă pe partea din față, din spate și la bordură, pentru a te ajuta să parchezi cu încredere și cu mare precizie.

CONDUS INTELIGENT

Accelerează bătăile inimii

Așează-te în scaunul sport, prinde în mâini volanul în formă de „D”, de tipul celor din competițiile de motorsport și pregătește-te de acțiune. Te poți baza pe reactivitatea motorului turbo, asociat transmisiei automate DCT fiabilă și performantă. Suspensia sport precisă și șasiul stabil reprezintă un avantaj în plus.

Selecteaza modul de condus

Selectează „ECO” pentru o eficiență sporită a consumului de combustibil, „Standard” pentru cel mai bun echilibru între eficiența consumului de combustibil și performanță sau „Sport” pentru maximă emoție.

Transmisie DCT cu padele

Experimentează performanța excepțională a transmisiei automate în 7 trepte sau schimbarea promptă a treptelor cu ajutorul padelelor, pentru o experiență de condus mai atractivă și mai antrenantă.

Personalizare

Un singur lucru este mai interesant decât noul Nissan JUKE și acesta este noul TĂU Nissan JUKE. Noul model Nissan JUKE N-Design oferă o personalizare maximă în interior și în exterior, plus roți de 19″” și un plafon elegant în două nuanțe. Exprimă-ți personalitatea si fii tu însuți mai mult ca niciodată.

NOUL NISSAN JUKE - DIMENSIUNI ŞI MOTORIZĂRI

A – Lungime Totala: 4.210 MM

B – AMPATAMENT: 2.636 MM

C – LĂȚIME: 1.800 MM (CU OGLINZI DESCHISE)

D – ÎNĂLȚIME: 1.595 MM

CAPACITATE PORTBAGAJ: 422 LITRI – FĂRĂ ROATA DE REZERVĂ

A – SPAȚIU PORTBAGAJ: 757 MM LUNGIME MAXIMĂ

B – SPAȚIU PORTBAGAJ: 1.003 MM LĂȚIME MAXIMĂ

CAPACITATE MAXIMĂ: 1.088 L CU SCAUNELE PLIATE – VDA

Noul Nissan Juke este echipat cu motorizarea puternică TURBO pe benzină. Alege ce ți se potriveşte mai bine: transmisia manuală în 6 trepte sau transmisia automată DCT super-reactivă cu 7 trepte. Consultă aici specificaţiile Noului Nissan JUKE.

DIG-T 117

BENZINĂ

117 PS

PUTERE

200 NM

CUPLU MAXIM

Transmisie manuală

Transmisia manuală în 6 trepte livrează puterea de care ai nevoie. Tehnologia de ultimă generaţie oferă reactivitate şi performanţă.

Transmisie automată (DCT)

Transmisia automată în 7 trepte DCT (Dual Clutch Transmission) oferă confort şi reactivitate. Este asociată schimbătorului cu padele de pe volan pentru o experienţă de condus sportivă şi incitantă.

Iți dorești noul Nissan Juke ?Prin abonarea la newsletter sunt de acord cu Politica de confidentialitate.