Brumar 2019 | Toamna in Bucovina | Darex Auto

Date

Autor Video: Costin Fetic

” Deja devenita traditie pentru mine si mai nou pentru turele mele, Bucovina trebuia sa fie surprinsa si pe timp de toamna. Ultima tura acolo fusese in primavara anului curent si chiar daca am zis ca vreau sa vin cu locuri noi pentru turele mele si pentru pasionatii de fotografie din tara, nu puteam rata Bucovina, toamna. Dar totusi, cumva, era sa nu o mai prindem! De ce? Am pus la cale totul spre sfarsitul lunii septembrie, tura urmand sa aiba loc la sfarsitul lunii octombrie; avand in vedere faptul ca, din experienta anilor trecuti, stiam ca perioada respectiva e favorabila pentru a fotografia toamna in plina desfasurare. In aceasta aproape o luna deschisa inscrierilor, in Bucovina s-au intamplat cateva lucruri. Mai exact: a venit iarna o perioada, a fost foarte frig, a nins cateva zile, apoi a venit iar toamna urmata de o alta mica iarna si tura mea ne intampina cu temperaturi de peste 20 de grade ziua, fara absolut niciun nor.

Mica problema a venit in momentul in care am realizat faptul ca toamna era pe picior de plecare in Bucovina, iar, de exemplu, cerul de vara, lipsit de nori, cu soare extrem de puternic nu a fost neaparat favorabil in fotografia de peisaj.

Cu toate acestea, nu ne-a stat nimic in cale. Si nu vorbesc aici despre mine, vorbesc despre participantii mei care au plecat acasa cu lucruri noi invatate, fie de la mine, fie de la colegii din grup, cu fotografii noi in portofoliu si totodata cu povesti noi pentru ca intotdeauna exista plan B, alternative si cel mai important, creativitate care trebuie folosita.

Da, ca intotdeauna cand am un aftermovie foarte interesant, vorbim de semnatura lui Octavian Budișteanu

Powered by F64, Canon Romania & Darex Auto

https://instagram.com/costinfetic
https://costinfetic.ro

Mai multe
articole

Scroll to Top