Campania de Aprindere - Renault | Darex Auto

Campania de Aprindere

18 noiembrie – 20 decembrie 2019

Pentru vehicule cu vârstă până în 4 ani

La achiziția unei baterii de origine în perioada 18 noiembrie – 20 decembrie primești gratuit montarea acesteia dar și un kit de iarnă Fără Griji.

*Ofertă valabilă pentru vehicule cu vârsta până în 4 ani. Kitul de iarnă Fără Griji conține o racletă telescopică multifuncțională cu perie integrată și Lichid spălare parbriz -40° și se află în limita stocului disponibil. Ofertă supusă unor condiții, detalii la Reparatorii Autorizați Renault participanți la Campanie.

Kit-ul de iarnă cadou conține:

  • lichid spălare parbriz -40°C pentru iarnă, 5L;

  • racletă telescopică multifuncțională cu perie integrată.

Pentru vehicule cu vârstă peste 4 ani

La cumpărarea unei baterii Motrio în perioada 18 noiembrie – 20 decembrie, primești gratuit montarea acesteia, plus verificare în 5 puncte al vehiculului tău.

*Ofertă valabilă pentru vehicule cu vârsta peste 4 ani. Montarea și verificarea gratuite se oferă la achiziția unei baterii Motrio. Verificarea de sezon constă în 5 puncte: verificare instalație încărcare, densitate și nivel antigel, digivrare lunetă, lamele ștergător de geam și niveluri lichid spălare de geam, stare și presiune pneuri. Ofertă supusă unor condiții, detalii la Reparatorii Autorizați Renault participanți la Campanie.Prin abonarea la newsletter sunt de acord cu Politica de confidentialitate.

Programul Rabla 2020

Vrei sa afli primul noutatile
din programul Rabla 2020 ?