Peste 50%din mașinile noi au fost vândute anul trecut de DAREX AUTO

Date

Darex Auto , înființată în 2002, cu sediu propriu în Scheia Suceava și puncte de lucru în Câmpulung, Rădăuți și Botoșani, ne-a mărturisit că peste 50% din mașinile noi au fost vândute de către ei, anul trecut. Ce a determinat această poziție pe piața locală a vânzărilor de autoturisme puteți afla direct de la DaciaRenault, Nissan.

O parte dintre suceveni au ales mărcile Darex Auto pentru  echilibrul oferit între preț și achiziționarea unei mașini noi, de la programul Rabla 2019  la achiziționarea mașinilor prin credit sau leasing, de la promoții până la avantajul de a avea service specializat pentru aceste mărci auto și nu numai, tot la Darex Auto Suceava.

Pentru toate serviciile oferite în întreg județul Suceava, Darex Auto are peste 100 de angajați, calificați și scolarizați, în posturile pe care le ocupă.

Cele mai vândute mașini de la Darex Auto, în județul nostru, sunt Dacia LoganRenault Clio, Nissan Quashqai, dar au început să fie cereri și pentru mașinile electrice cum ar fi Renault Zoe sau Nissan Leaf, mai ales că statul român oferă ecobonus de până la 10 000 euro.

Descoperă și programele de loialitate de la Dacia!

Mai multe
articole

Scroll to Top