RENAULT SCENIC E-TECH 100% ELECTRIC

MAȘINĂ DE FAMILIE 100% ELECTRICĂ

Am reinventat vehiculul pentru un stil de viață modern și l-am proiectat pentru a asigura confortul și starea de bine a întregii familii. Îți găsești rapid drumul cu ajutorul sistemului openR link cu servicii Google integrate¹ și peste 50 de aplicații². Iar în ceea ce privește condusul, motorizările 100% electrice îți oferă o autonomie de până la 625 km³. Dezvoltat pe baze sustenabile, Scenic E-Tech 100% electric este construit cu materiale reciclate⁴ și este reciclabil în proporție de 90%⁵.

220 CP

motorizare E-Tech 100% electric

30 min

pentru a recupera 2 ore de autonomie pe autostradă

774 cm²

2 ecrane openR

+30

sisteme de siguranță

până la 625km

autonomie

90%

materiale provenite din surse bio regenerabile

+50 aplicații

sistem openR link cu servicii Google integrate

545l

volum portbagaj

vehicul reciclabil în proporție de 90%

Fără piele în habitaclu și materiale 100% reciclate pentru scaune⁶. În habitaclu, 26% din materiale sunt reciclate⁷. Și bateria este proiectată ecologic⁸, pentru a facilita repararea și reciclarea.

motor E-Tech 100% electric

Noua platformă electrică are o baterie integrată și centrul de greutate foarte scăzut. Cu un motor electric⁹ puternic și agil dezvoltă 220 CP, acest lucru asigură deplasarea lină, eficientă și silențioasă a modelului Scenic E-Tech 100% electric.

autonomie de până la 625 km³, fără limitări
Modelul Scenic E-Tech 100% electric include o pompă de căldură pentru optimizarea gestionării termice și păstrarea autonomiei. Acesta vine în întâmpinarea tuturor cerințelor tale de mobilitate.
calcul optimizat al traseului cu Google

Bucură-te de o călătorie relaxantă: sistemul de calcul al traseului încorporează locațiile stațiilor de încărcare și recomandă un traseu optimizat în funcție de nivelul de încărcare a bateriei. Scenic E-Tech 100% electric poate fi încărcat oriunde: folosind curent alternativ sau continuu, o priză de uz casnic sau o stație de încărcare rapidă.

2 ore de autonomie pe autostradă, după 30 de minute de încărcare¹⁰
Pentru călătorii și vacanțe de lungă durată, nu este nevoie să-ți schimb obiceiurile de călătorie: profită de capacitatea modelului Scenic E-Tech 100% electric de a recupera rapid autonomia pe autostradă, prin încărcarea la o stație de încărcare rapidă CC, și continuă-ți drumul.
costuri de încărcare de până la 3 ori mai mici

Economisește: încărcarea unui vehicul electric este de până la 3 ori mai ieftină decât un plin de combustibil pentru un vehicul echivalent cu motor termic (în medie 4 euro pentru 100 km, dacă încarci acasă).

human first program

Pentru siguranță îmbunătățită

detectează, anunță și ghidează
Pentru un condus mai sigur, punctajul de siguranță analizează datele privind viteza, traseul și distanța de siguranță și generează un punctaj de condus după fiecare deplasare. Asistentul de siguranță anunță șoferul cu privire la potențialele pericole de-a lungul traseului în timp real, pe baza datelor din mediul înconjurător.
oglindă retrovizoare inteligentă
Camera video montată în partea din spate a vehiculului este conectată la un ecran integrat în oglinda retrovizoare. Sistemul oferă o imagine clară, chiar și atunci când pe locurile din spate stau pasageri înalți, pentru a putea efectua orice manevră cu ușurință.
asistență activă pentru șofer
Sistemul de asistență activă pentru șofer combină controlul adaptiv inteligent al vitezei de croazieră cu sistemul Stop & Go și centrarea pe banda de deplasare. Acesta adaptează viteza în funcție de condițiile de deplasare, menține distanța de siguranță și asigură centrarea pe banda de deplasare. Dacă traficul încetinește, vehiculul se oprește și repornește automat.

Ce preferi?

Evolution, Technno sau esprit Alpine?

Descoperă cele 3 versiuni ale Renault Scenic

Scroll to Top