Design

Apreciat pentru design-ul său, Qashqai surprinde încă o dată cu o nouă abordare: linii îndrăznețe și proporții robuste, lumini LED inteligente și jante masive din aliaj de 20 inch. Varietatea de culori mai extinsă decât pentru orice alt SUV vă permite configurații unice, adaptate stilului personal.

Motorizări

Experimentați senzația inedită de conducere a noului Qashqai, care propune în gamă două noi grupuri motopropulsoare. Noul sistem cu tehnologie mild hybrid oferă o eficiență sporită. Iar noul Qashqai cu inovatorul e-POWER combină tehnologia vehiculelor electrice cu familiaritatea și confortul unui motor termic. Rezultatele: accelerația instantanee, confort de neegalat în rulare și deplasare silențioasă specifică unui vehicul electric.

Mild hybrid

Optimizarea structurală și a motorului au fost o parte-cheie a dezvoltării noului Qashqai pentru a oferi performanțe de conducere excelente, precum și o eficiență a consumului de combustibil. Noua platformă oferă agilitate și confort avansate. Structura mai rigidă oferă performanțe dinamice și de siguranță îmbunătățite, în timp ce utilizarea extinsă a panourilor din aluminiu pentru caroserie reduce greutatea pentru emisii mai mici de CO2. Noul grup motopropulsor mild-hybrid de 1,3 litri dispune de o baterie litiu-ion care stochează energia recuperată în timpul frânării pentru a reduce emisiile și pentru a asigura o funcționalitate stop start mai lină.

e-POWER

Complexitatea unui Vehicul Electric & Confortul unui Vehicul termic

Elementul unic al e-Power este faptul că propulsorul termic este utilizat exclusiv pentru a genera electricitate, în timp ce roțile sunt acționate integral de motorul electric. Acest lucru face ca deplasarea să fie confortabilă și eficientă

Conectivitate

CONECTEAZĂ-TE CU LUMEA DIN JURUL TĂU

Soluțiile inteligente de conectivitate permit ca lumea din jur să fie la distantă de un clic sau de o comandă vocală. Iar tehnologiile inteligente ale smartphone-ului și încărcarea wireless fac ca totul să fie și mai simplu.

Amazon Alexa® și Google Assistant™

Folosind Nissan Action (pentru Google Assistant ™) sau Skill (pentru Amazon Alexa®), puteți să aprindeți de la distanță luminile – de mare ajutor într-o parcare aglomerată – să verificați dacă ușile sunt blocate, să trimiteți o destinație în sistemul de navigație Qashai și multe altele . Spuneți „OK Google (sau Alexa) întrebați-l pe Nissan” și experimentați confortul în cel mai adevărat sens.

Diagnoză Vehicul

Puteți verifica starea presiunii anvelopelor, a presiunii uleiului, a frânelor și multe altele și puteți fi informat cu privire la orice defecțiune a mașinii tale.

Accesorii

Pune-ți amprenta personală

Arată inteligent, mergi mai departe! Cu designul lor unic, accesoriile lifestyle create pentru Qashqai sunt perfecte pentru viața de oraș sau pentru o ieșire în familie

Ornament față

Atrageți privirile cu accentele îndrăznețe.

Ornament lateral

Accentuează formele robuste ale Noului Qashqai.

Ornament spate

Detaliile fine care accentuează design-ul desăvârșit.

Cârling de remorcare

Cu o capacitate maximă de remorcare cuprinsă între 1400-1800 kg

TEK 7pin sau 13pin

Adaugă semnalizatoare pentru mai multă vizibilitate.

Covorașe Luxury & Protecție portbagaj reversibilă

Confort și siguranță.

Bare transversale/Suport portbagaj (Easy fix)

Măriți capacitatea de stocare a portbagajului

Suport schiuri/ suport bicilete

Adaptat de la 2 până la 6 perechi de schiuri

Scroll to Top