Despre Noi

 
Societatea a fost înfiinţată în anul 2002, având ca obiect de activitate întreținerea și repararea mașinilor DACIA, RENAULT și NISSAN.
 
Darex Auto acoperă următoarele game de servicii și produse:
  • comercializarea gamei complete de vehicule noi DACIA / RENAULT / NISSAN la preţuri de la producător;
  •  service în garanţie, post- garanţie şi revizii tehnice pentru autovehicule DACIA / RENAULT / NISSAN;
  •  service în post – garanţie şi revizii tehnice pentru orice tip de autovehicul;
  •  atelier tinichigerie – vopsitorie pentru orice tip de autovehicul;
  •  inspecţii tehnice periodice (ITP) pentru orice  tip de autovehicul;   
  •  comercializarea gamei complete de piese de schimb de origine DACIA / RENAULT / NISSAN;
  •  preluări vehicule de ocazie, vânzari vehicule de ocazie, contracte buy – back, servicii asistenţă rutiera, inchirieri auto.

Beneficiară a unei tehnologii moderne, evoluţia firmei este rezultatul unor serii de progrese făcute de-a lungul timpului, care se traduc prin caracteristici excelente de conduită şi servicii de excepţie din domeniul vânzărilor auto și servicii post-vânzare la cele mai înalte standarde.

Oferte Business

Ateliere

Programări Service

 

O echipă profesionistă formată din consilieri de vânzări este permanent la dispoziţia tuturor celor dornici să afle mai multe detalii despre oricare dintre modelele Dacia, Renault şi Nissan asigură asistenţă de specialitate, atât în perioada premergătoare comercializării propriu-zise, cât şi în perioada ce urmează intocmirii documentelor necesare în scopul vânzarii. Toate acestea au ca scop unic obţinerea satisfacţiei clientului, un obiectiv uşor de atins printr-un efort susţinut din partea întregii echipe.

Serviciile de post-vânzare se concretizează în interiorul unui service modern şi echipat cu utilaje ce încorporează tehnică de ultimă oră, pentru a putea oferi clienţilor o rezolvare cât mai promptă a oricărei solicitări. De asemenea, prin magazinul propriu al societăţii, cei care sunt deja posesorii unui model Dacia, Renault sau Nissan, îşi pot echipa automobilul cu o mare varietate de accesorii de origine DACIA / RENAULT / NISSAN.

Scroll to Top