Comunicat suspendare activitate Darex Auto – „COVID-19”

Dragi clienți,

Situația actuală și starea de pericol social reprezentată de pandemia „COVID-19” reprezintă provocări pentru fiecare dintre noi! Ne dorim să reducem la minim riscurile și să avem grijă de voi, toți clienții și furnizorii noștri dar și de membrii echipei Darex Auto.

În acest sens am fost nevoiți să suspendăm activitatea de la sediul Darex Auto și să o mutăm, atât cât se poate acum, în online. Astfel , începând cu 01.04.2020 sediul din Șcheia al societății noastre va fi închis până la o dată pe care o vom anunță ulterior.

Vom rămâne aprope de voi, să răspundem cât mai bine solicitărilor și nevoilor voastre, însă fără a face rabat de la siguranță și protecție în ceea ce privește sănătatea!

Pentru orice informații sau cerere de oferta referitoare la achiziția unei mașini noi Dacia, Renault, Nissan sau sh din portofoliul nostru, contactați cu încredere colegii noștri de la vânzări vehicule, ale căror date de contact le gășiți pe pagină noastră de internet www.darex.ro. Tot acolo veți găși și adresele și telefoanele colegilor de la service. Chiar dacă nu avem program acum, va încurajăm să ne contactați pentru orice problema aveți și împreună vom găși cea mai bună soluție la solicitarea dumneavoastră.

Așteptăm deci să ne contactați prin mail, telefon, sms sau whatsapp!

Înțelegându-ne reciproc și implicându-ne responsabil vom traversa cu toții această perioada dificilă!

Va mulțumim pentru înțelegere și pentru respectarea tuturor măsurilor impuse de autorități pentru limitarea infectării cu coronavirus!

Până când ne vom vedea, deocamdată să ne auzim sănătoși!

Scroll to Top