ASIGURARI | CASCO

CONSILIER CLIENTI - Anca Tipa

Pentru a beneficia de o oferta de asigurare RCA, va rugam sa completati formularul de mai jos.

RCA

În România, asigurarea de Răspundere Civilă Auto (RCA) este obligatorie pentru toate vehiculele înmatriculate şi este reglementată de legi şi norme ale Autorităţii de Supraveghere Financiară.

Asigurarea RCA acoperă doar prejudiciile produse altor vehicule, bunuri sau persoane, din vina asiguratului.

În cazul în care asigurarea RCA include şi clauza de decontare directă, plata despăgubirii este efectuată de asiguratorul vehiculului avariat cu condiţia ca vinovat de producerea daunei să fie un alt vehicul asigurat RCA.

Pentru vehiculele avariate în baza unui eveniment acoperit de polița RCA şi care devin nedeplasabile, societățile de asigurări sus-menţionate decontează cheltuielile de transport ale vehiculelor de la locul accidentului până la service-ul care va efectua reparaţia. Pentru astfel de situaţii, contactează Vocea Clientului.

Nivelul primelor de asigurare este stabilit de fiecare societate de asigurare. Pentru o ofertă personalizată sună la call center-ul dedicat Vocea Clientului sau vino la asistenții în brokeraj din orice Showroom Dacia și Renault.

Ce este Darex Casco?

DAREX CASCO

Este un produs cobrand de asigurare facultativă CASCO, oferit în colaborare cu partenerii Allianz-Țiriac, Groupama Asigurări și Omniasig VIG.

Darex CASCO este un produs destinat clienților persoane fizice sau persoane juridice ce dețin un vehicul Dacia sau Renault cu o vechime de până la 4 ani şi care este disponibil exclusiv la asistenții în brokeraj ai RCI Broker de Asigurare, existenți în principal în Reţeaua Autorizată Dacia și Renault.

Produse Darex Casco

1. Darex CASCO GOLD

 • Fransiză: 0 € la daunele parțiale în Rețeaua de Reparatori Autorizați Dacia și Renault
 • Selecție de riscuri asigurate: avarii, furt, vandalism, daune produse de autori necunoscuți

2. Darex CASCO SILVER

 • Fransiză: 100 € / eveniment la daunele parțiale reparate în Reţeaua de Reparatori Autorizaţi Dacia și Renault
 • Selecție de riscuri asigurate: avarii, furt, vandalism, daune produse de autori necunoscuți

Darex Casco - Ce avantaje am?

 • Call center dedicat – Vocea Clientului Dacia și Renault
 • Produs simplu de utilizat datorită conceptului de punct unic de contact (în caz de daună trebuie doar să sunaţi la call centerul Dacia și veţi fi programat pentru constatarea daunei și efectuarea reparației).
 • Tractare gratuită în cazul în care vehiculul este imobilizat*.
 • Oferta competitivă (față de ofertele obișnuite ale asiguratorilor parteneri pentru vehicule marca Dacia și Renault).
 • Garantarea reparațiilor efectuate în Rețeaua de Reparatori Autorizaţi Dacia și Renault.
 • Prioritate la reparațiile în Reţeaua de Reparatori Autorizaţi Dacia și Renault.

 • * până la cel mai apropiat punct service din rețeaua autorizata Dacia și Renault.

  Darex Casco - Ce fac în caz de daună?

  În cazul unei daune este suficient să apelezi call center-ul dedicat Vocea Clientului. Conform alegerii tale, vei fi programat pentru constatarea daunei şi efectuarea reparației.

  În ceea ce priveşte reparaţia, între Reţeaua de Reparatori Autorizaţi Dacia / Renault şi Asiguratorii Parteneri există contracte de decontare directă, deci nu trebuie să achiți contra-valoarea reparației către service-urile autorizate.

  În plus, vehiculul va fi reparat la standardele recomandate de producător, asigurând astfel protecția maximă şi garanţia unei reparaţii executate corect.

  Previous slide
  Next slide
  Scroll to Top