Am reluat activitatea la sediul nostru din Scheia, Suceava.

Date

Dragi clienți,

Va anuntam ca am reluat activitatea la sediul nostru din Scheia, Suceava.

          În urma evenimentelor cauzate de pandemia Covid-19 dorim să vă aducem la cunoștință si câteva precizări în ceea ce privește activitatea SC DAREX AUTO SRL in perioada urmatoare.

         Pentru protecția dumneavoastră și a angajaților nostri, vă rugăm să țineți cont de recomandările făcute mai jos:

         Vă informăm că operatiunile SC DAREX AUTO SRL și activitatea magazinului on-line se vor desfășura în deplină siguranță, conform programului afișat, iar efectivul de lucru este redus la 50% datorită protocolului de prevenire a contaminării. Daca se vor impune modificari in programul de lucru, va vom informa prin mijloacele       on-line de comunicare si afisare la sediu.

         Personalul din service este instruit cu privire la prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor cu noul Coronavirus, conform recomandărilor autorităților competente și a fost dotat cu mănuși, măști, viziere de protecție si substante dezinfectante.

Va asteptam in ateliere dupa efectuarea unei programari telefonice la numerele de telefon pe care le cunoasteti si pe care le puteti gasi si pe site la adresa www.darex.ro

Vă rugăm ca la venirea în service să vă parcati masina in parcarea pentru clienti, sa notati numarul de kilometri din bord, sa o închideți si sa va deplasati pe jos catre receptia atelierului avand la dumneavoastra actele masinii, cheia si un pix propriu cu care sa puteti semna documentele.

Limităm accesul in incinta societatii la un nivel care sa permita respectarea distantei sociale  și vă rugăm insitent să păstrați distanța minimă de 2 metri între dumneavoastră și alte persoane. La receptii exista marcaje pe sol cu pozitiile de asteptare recomandate pentru situatia in care sunt mai multi clienti care asteapta sa fie serviti. Va solicitam sa respectati aceste marcaje.

Intrarea în incinta se face printr-un singur punct unde punem la dispoziția clienților și angajaților dispensere cu dezinfectant pentru mâini si facem verificarea temperaturii tuturor angajatilor la inceputul programului de lucru.

Au fost luate măsuri pentru asigurarea unei ventilații corespunzătoare cu aer proaspat în spațiile închise destinate clienților cât și în spațiile închise de lucru.

Ca o măsură suplimentară de prevenție, vă rugăm să veniți neînsoțiți la service în această perioadă.

Piesele si produsele achiziționate on-line se vor livra cu firmele de curierat partenere, în maximă siguranță, în interval de 24-48 ore, însă, în anumite situații pot exista și întârzieri, independente de noi.

Vă recomandăm să efectuați cu preponderență plata cu cardul bancar pentru oricare dintre produsele sau serviciile oferite de catre    SC DAREX AUTO SRL.

În cazul în care prezentați simptome de răceală sau gripă, vă rugăm să amânați vizita la service până după ce simptomele v-au trecut si va este permis de catre medic.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!

Echipa DAREX AUTO!

Mai multe
articole

Scroll to Top